Thursday, 5 September 2013

~ Cara Mudah Mendapatkan Kulit Cantik Berseri dengan SHAKLEE ~

Salam...
Masalah jerawat dan jeragat memang merimaskan terutama bagi wanita. sebagai wanita, kecantikan muka memang selalu dititik beratkan. 3 cara mudah untuk menjaga kecantikan wajah.

1. Membersih
Pastikan anda membersihkan wajah setiap kali bangun pagi dan selepas pulang dari melakukan aktiviti luar. Bersihkan kulit selepas memakai alat solek bagi membenarkan kulit bernafas.

2. Memakai pelembab
Bagi menjadikan kulit anda nampak lebih lembut, kenyal dan nampak muda. Melembab juga bagi memastikan masalah kulit kering dan kotor.

3. Melindungi
Pakai pelindung bagi melindungi kulit wajah anda dari terkena pancaran matahari terus ke kulit. Ini adalah kerana sinaran matahari secara terus menyebabkan kulit menjadi kering dan kedutan pada kulit wajah. Pakai pelindung kulit yang sesuai mengikut jenis kulit anda.

Di Shaklee kami mencadangkan set SKIN CARE bagi mereka yang ingin mengekalkan kecantikan dan awet muda.

EUPHORIA SET SKIN CARE
  • B- Complex
  • Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara
    satu sama lain. Mengekalkan tona kulit yang sihat.
  • Vitamin B
  • Antikoksidan yang berfungsi melindungi antioksidan lain. Bertindak melambatkan kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan. Vitamin C juga melindungi dan membaiki kulit.
  • Vitamin E
  • Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku. Pengambilan Vitamin E untuk jangka masa panjang dapat mengurangkan sunburn akibat dedahan kepada sinaran UVB.
Bagi mendapatkan hasil yang lagi mengancam boleh ambil ESP dan GLA.

Berminat? Boleh Hubungi saya ye. 
Harga? boleh refer di senarai harga. Mahu harga lagi rendah? Hubungi saya :)

Saz - 0192866981
ID 893512
FB page: Safiyyah's Store

No comments:

Post a Comment